Öğrencilerimizin Evinde 23 Nisan Kutlamaları

Koronavirüs nedeniyle alınan önlemler kapsamında, 65 yaş üstü ve 20 yaş altındaki vatandaşlara getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Adıyaman Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Uygulama Anaokulu öğrencilerimiz tarafından bu yıl evlerinde aileleriyle kutlandı.
Konuyla ilgili konuşan Anaokul Müdürü Barış TEBER,  - "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bu güzel bayramın sokaklarda çocuk sesleri coşkusuyla kutlanmasını çok isterdik ;fakat çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların sağlığı bizim için herşeyden önce gelir.  Çocuklarımızla nice güzel bayramlarımız olacaktır. Çocuklarımızın sağlığı biz ebeveynler için en büyük bayramdır. EvindeKalTürkiyem, HayatEveSığar" mesajını verdi.