Miniklerimizin Karne Heyecanı

Anaokulumuzda eğitim gören 28 öğrencimiz 2019-2020 eğitim-öğretim yarıyılının ardından karne (Gelişim Raporu) heyecanı yaşadı.
Öğrencilerimiz, öğretim döneminin sona ermesi ile birlikte karnelerini alırken, törende Adıyaman Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Aykut Dündar ve öğrencilerimizin velileri hazır bulundu.
Karne niteliğinde bir belge alan öğrencilerimiz ve aileleri bol bol fotoğraf çektirirken, Rektör Turgut da öğrencilerle yakından ilgilendi.
Tören esnasında konuşan Anaokul Müdürü Barış TEBER, - "kısa bir molanın ardından yeniliklerle çocuklarımızın gelişimine kaldığımız yerden devam edeceğiz diyerek, desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Turgut'a, velilerimize ve anaokulu personelimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.