Üniversitemiz Kreş ve Anaokulu Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Bülent ARINÇ tarafından hizmete açıldı.

6.1.2015

Üniversitemiz Kreşi Açıldı

Üniversitemiz tarafından yaptırılan ve inşaatı tamamlanan “Adıyaman Üniversitesi Kreşi” Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Bülent ARINÇ tarafından hizmete açıldı.

Yapımı tamamlanan Kreş binası bodrum kat, zemin kat ve birinci kattan oluşurken toplam Bin 251 metrekare kapalı alana sahip. Binada; 6 adet sınıf, 3 adet uyku odası, 2 adet oyun salonu, 1 adet spor salonu, 1 adet sinema gösteri salonu, 1 adet yemek salonu, 1 adet psikolog odası ile diğer idari ve servis odaları bulunmaktadır.

Başbakan Yardımcısı Arınç kurdeleyi keserek Adıyaman'a ve Üniversiteye hayırlı olsun dedi.